Старша дочка Олі Полякової підростає точною копією знаменитої мами: статна, довгонога, фігуріста. 14-річну Машу вже можна зустріти на світських заходах столиці. Можливо, виглядає вона трохи доросліше за однолітків, але вже самодостатня - навіть готова відповідати на питання журналістів. Весняні канікули дівчинка провела без батьків в Італії. Вона активно займається вокалом, танцями і має всі шанси стати зіркою. Так чим же зайняті будні Маші, ким хоче стати в майбутньому й за що її лає мама - в ексклюзиві “Знай.ua”.

Оля Полякова з дочкою

Співачка Оля Полякова не раз піднімала в прямих ефірах в Instagram тему незалежності жінок від чоловіків. Вона пишається тим, що сама заробила гроші на будівництво заміського будинку (дачі) під Києвом і всім своїм підписницям радить не сидіти на шиї в чоловіків, а вчитися, мати професію і працювати. Маша розділяє думку мами.

“Я вважаю, якщо ти виходиш заміж без освіти, без стабільної роботи та професії, до якої ти можеш завжди повернутися, то це помилка, краще вже не виходити. Тому що будь-яке розлучення - це борги і можна не вижити. Я знаю декілька таких випадків”, - прокоментувала Маша.

Буденні дні дочки Полякової повністю розписані. Як зізналася Маша, додому вона повертається із занять пізно. Тому головне зауваження від мами - не завжди зроблені уроки. Вчиться дочка співачки в київській гімназії “Консул” - елітний учбовий заклад, учні якого успішно здають ЗНО з англійської мови. Середній бал Полякової у школі - 8-9-10. Також вона назвала свій найпроблемніший урок.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

“Не розумію біологію. З українською мовою теж є труднощі, але не дуже”, - поділилася Полякова.

Маша Полякова

Не так давно Маша почала професійно займатися вокалом. На питання про те, чи хоче вона побудувати кар'єру, як її зіркова мама, дівчинка відповіла, що ще думає.

“Я займаюся звичайним вокалом - поп, не оперним. Але доки не знаю, ким хочу стати. Можливо, адвокатом. Мені дуже подобається захищати і звинувачувати людей”, - з посмішкою сказала Маша.

Окрім навчання в школі і занять з вокалу, Маша займається плаванням і танцями на пілоні (pole dance).

“Постійно приходжу додому о 9-10 годині вечора і вже, чесно, просто вирубуюся. Не встигаю нічого робити”, - додала Марія.

Заняття pole dance

Раніше Маша у соцмережі повідомила, що завдяки правильному харчуванню і спорту змогла схуднути. Фігура дівчинки стала стрункішою. Але не всі з оточення Маші схвалили таке рішення.

“У мене вчителька музики, коли я говорю, що я дуже втомилася, можна я сьогодні раніше закінчу, говорить, що все це через твої дієти”, - розповіла Маша.

Відзначимо, що на своїй сторінці в Instagram Маша розписала, як побудовано її харчування. Так, Полякова повністю відмовилася від солодкого.

Маша з мамою

“Коли було зовсім не під силу, я брала квадратик чорного шоколаду або ложку меду, запивала гарячим чаєм, трав'яним або зеленим, попускає”, - поділилася Маша.

Також вона відмовилася від картоплі, каш, макаронів. Інколи вранці лише може з'їсти мюслі з йогуртом.

“Основна їжа – це м'ясо, риба, морепродукти, овочі у всіх видах. Улюблене – оладки з цукіні, сирна запіканка, сирнички, фрукти лише в першій половині дня. І ні газованій воді. Вода та чайки”, – відзначила Полякова.

Також Маша розповіла про своїх домашніх улюбленців, яких в сім'ї Полякової, як виявилось, дуже багато.

“Особисто мій найулюбленіший собака – це Джені. Це песик, який у нас з'явився, напевно, роки два тому. Його приніс один з наших працівників, які допомагають нам справлятися з дачею. Ми побачили, закохалися і забрали. У неї батько – чистокровний німецький, а мама – не знаємо, хто. Вона у мене дуже розумна, я навіть влітку їй ставлю просто тазок з мильною водою, вона туди опускається, миється і йде зі мною купатися в річку, бо мені дуже лінь її купати”, - поділилася Марія.

Оля Полякова з дочками

Також вона розповіла, що на дачі є ще кози, кури та перепелиці. В молодшої сестрички теж є свої домашні улюбленці – її чотири коти.

“Ми знайшли їх у лісі, вони жили на вулиці, - поділилася Маша. - Тому у нас у гаражі з'явилися чотири коти. Три маленькі котенята і мама”.

Не обійшлося без пригод, відзначила дівчинка.

“Одного разу кіт з'їв перепелицю. Такий був крик! Але кота не вигнали, ні - доки живе”, - додала вона.

А ось літні плани Маша ще доки не будує. Говорить, може навіть буде додатково вчитися.

Нагадаємо, раніше Маша Полякова захопила розкішним образом у міні-сукні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дочка Олі Полякової показала, як заробляє гроші.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Полякової заткнула за пояс Настю Каменських.