Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мами. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася яскравим образом з одного зі столичних заходів, примірявши досить сміливе вбрання. Так, Маша позувала в коротенькій чорній сукні з відкритими плечима, виставивши напоказ розкішні довгі ноги і доповнивши образ туфлями-човниками на невеликому підборі.

"Яка ваша улюблена країна 😊😊", - поцікавилася Полякова-молодша. Фолловери взялися коментувати: "Красуня😘👍", "Красоткааа😍😻😻", "Красоточка, мамина копія!", "Така леді!!👍😃🌸", "Дуже гарне волосся)))👍👍👍👍😘😘", "Машенька, ти красуня! 😍😍😍❤️❤️❤️", "Ти шалено красива, не слухай, нікого, ти дуже красива вся в маму. 🔥🔥🔥💋💋".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.