Донька популярної та епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Цього разу Маша Полякова показала чергове "доросле" фото і запитала своїх фоловерів, чи худнуть вони до літа. Мабуть, цим постом дівчина натякає на те, що вона вже почала підготовку до літа і призводить своє тіло в норму після зими. На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Полякової, вона постала на огляд публіки в суцільному купальнику чорно-зеленого кольору з кольоровим принтом.

Дівчинка стоїть боком до камери, так що розглянути її купальник неможливо. Однак струнку фігуру Маші добре видно. Її довге волосся зібране в акуратну зачіску, Маша мило посміхається в камеру. У підписі до світлини дочка Полякової написала: "А ви худнете до літа?". Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одним подобається, що Маша з таких юних років почала доглядати за собою, а інші схвильовані тим, що організм ще не сформований, а вона вже виснажує його схудненням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я дуже хочу схуднути до літа", "Ні, але намагаюся. Ти красуня", "Яка ж ти красива", "Тобі і не треба худнути, у тебе все відмінно", "Просто красуня", "Я в тренажерку ходжу, привожу себе в порядок до літа", "Ти дуже худа, куди худнути?", "Машка – красунечка, найкраща", "Яка ти красива, спортивна дівчинка. Супер", "Красуня, так на маму схожа", - пишуть в коментарях до фото Маші Полякової.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.