Про дружбу спортсменки Лілії Подкопаєвої з виконавицею Ані Лорак відомо вже давно. Незважаючи на те, що на даний момент вони проживають у різних країнах, це не заважає знаменитостям спілкуватися і літати одна до одної в гості. Зокрема, нещодавно вагітна спортсменка відвідала Берлін, в якому проходив масштабний концерт популярної виконавиці.

Про свої емоції та враження від побаченого Подкопаєва написала на сторінці в Instagram, де також опублікувала і спільне з співачкою фото. Під ним вона написала: "Фантастична, нереальна, неймовірна, чарівна Ані Лорак. Твоє шоу «DIVA» викликає море почуттів і океан емоцій. Чудова постановка, спецефекти, костюми, оригінальні рішення! Хочеться переглядати знову і знову, щоб вловити всі найдрібніші деталі. Це було настільки прекрасно, ось просто до сліз! Браво!".

Лілія Подкопаєва

Фанатів зворушила така дружба між знаменитостями, про що вони і написали в коментарях під публікацією: "Вона дійсно найкраща і я дуже рада, що у неї така класна, чудова, крута і вірна подруга. Лілія, ти прекрасна", "Найкращі друзі! Як же добре, коли існує справжній друг! Який підтримає!", "Ваша дружба - це приклад для багатьох! Скільки б кілометрів не розділяло вас, скільки б ви не бачилися, ви все одно продовжуєте бути одна для одної дуже близькими людьми! Справжні сестри", "Чудові і красиві дівчата! Браво вашій дружбі!".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ані Лорак активно веде сторінку в соцмережі, куди нещодавно виклала незвичайний знімок. Вона постала перед своїми фанатами одягненою в дивні штани, чим викликала щодо себе купу насмішок з боку користувачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна виконавиця Ані Лорак, якій приписують роман з Сергієм Лазарєвим, проводить час в Нижній Саксонії, в Ганновері. На фото, яке співачка опублікувала на своїй сторінці, вона зображена з двома братами: Ігорем і Андрієм.

Також "Знай.uа" писав, що знаменита співачка Ані Лорак вирішила похвалитися перед фанатами фрагментом свого виступу в Німеччині, однак вона ніяк не очікувала такої реакції шанувальників. Вони були обурені зовнішнім виглядом знаменитості, який інакше як вульгарним не можна назвати.