Відома російська співачка порадувала шанувальників своєю присутністю на першотравневому концерті в Єревані.

Про це свідчать фотографії, які з'явилися в Instagram.

Відома співачка вибрала для виступу стильний образ, розшитий різнокольоровими стразами. Облягаюча сукня з глибоким декольте продемонструвала успіхи Лариси Доліної в схудненні.

Судячи з усього, артистка виконала велику роботу над собою і помітно змінилася порівняно з попередніми знімками. На свіжих фото видно, що у Лариси Доліної пішли зайві сантиметри у талії. Раніше російські журналісти писали, що Лариса Доліна втратила контроль над вагою. Багато хто припускав, що це пов'язано з розставанням співачки з цивільним чоловіком Іллею Спіциним.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки на сторінках жовтої преси активно обговорювалася новина про розлучення відомої пари коміків Євгена Петросяна і Олени Степаненко, в російських засобах масової інформації повідомляли про нову драму місцевого шоу-бізнесу. 62-річну естрадну співачку Ларису Доліну покинув молодий чоловік.

Як стало відомо з інтерв'ю актора Стаса Садальського порталу "Комсомольская правда", чоловік співачки Ілля Спіцин, з яким артистка прожила близько 20 років, знайшов собі іншу жінку. Наскільки відомо, Спіцин був третім чоловіком Лариси Доліної. На момент їх випадкового знайомства у обох були родини, співачка була заміжня за продюсером Віктором Митязовым, проте зустрівши молодшого на 13 років Спіцина нібито зрозуміла, що ніколи не була по-справжньому щаслива в шлюбі.

Нагадаємо, вчить онуку: Долина здивувала фанатів наколками і блідим обличчям.

Як повідомляв Знай.uа Юлію Началову провели в останню путь сльозами і бурхливими оплесками: чуттєве відео.

Також Знай.uа писав, Кіркоров зібрався на пенсію і назвав ім'я наступника: старий друг України.