Українська співачка Настя Каменських, якій напередодні виповнилося 32 роки, показала фанатам свою фігуру в купальнику. Відповідно вона опублікувала фото в Instagram.

Вокалістка, яка нині виступає під ніком NK, підкорила своєю собной фігурою шанувальників. На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала фото, де продемонструвала всі вигини свого тіла в маленькому купальнику.

Фолловери прийшли в захват від нового знімка виконавиці. Вони підкреслили, як це круто, коли зірки не бояться показати свою натуральну красу. Однак деякі припустили, що вона вагітна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ось натурально і шикарно виглядає. Без силіконових кульок", "Нарешті гарні коментарі! Добре, що є жінки, які показують, що здоров'я і любов до себе найважливіше!", "Просто богиня", "Навіщо так труселя натягувати? Зручно???", "Чому, як тільки жінка схудла, вона обов'язково починає напівголої викладати себе. Так смішно виглядає", "Ось це дівчина моя мрія, Настуся ви сама досконалість", "Анастасія куди поділися ваші сісі?", - пишуть фанати.

Раніше повідомлялося, що в день народження знаменитість вже встиг привітати Потапі звичайно ж дівчина вже встигла отримати привітання від багатьох зірок української естради. Ось і Бідняків не пасе задніх. Чоловік написав:

"Сістер , з Днем Народження! Обожнюю! Вічно твій "пырышек пупиришек" Андрійко. Рви всіх! Крім Винника", - підписав пост відомий шоумен.

Нагадаємо, Каменських підкорила фанатів несподівано новим цибулею.

Як повідомляв Знай. ua, Настю Каменських ніжно привітав ще один близький чоловік.

Знай. ua писав, що Каменських показала, як святкує день народження.