Він ніколи не торгував своїми дітьми, не ховав їх від журналістів та з перших днів після появи на світ в інтернеті показував всім, які вони щасливі разом. Знаменитий російський співак Філіпп Кіркоров відверто розповів всю правду про народження таких бажаних дітей та чим йому довелося пожертвувати заради них.

Про це король російської поп-сцени розповів у інтерв'ю програми "Російські сенсації".

Про народження донечки Алли-Вікторії Кіркров дізнався за кілька хвилин перед виходом на сцену. Щасливу новину зі сльозами на очах він одразу ж повідомив і своїй публіці.

А згодом також зі сцени оголошує і про народження сина Мартіна-Кристо.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Своїм дітям співак влаштовував і пишні хрестини і царські дні народження. Шанувальники могли в соцмережах за світлинами спостерігати їх спільний відпочинок на дорогих курортах, за штурвалом вертольота на розкішних фотосесіях.

Все їх життя з перших днів стало надбанням широкої публіки. Хтось пишається таким батьком, але й такі, звісно, які засуджують. Але Кіркоров переконаний, що краще йому самому показати їх життя, ніж віддати на розтерзання папараці.

"Повірте на слова, що це рішення мені далось не просто, не спонтанно, я його вистраждав, заслужи. І сьогодні я щасливий. І за це щастя я готовий віддати все, що у мене є, аби лише воно було зі мною", - говорить Кіркоров.

Сурогатна мати чи справжня?

Довгі роки ходили чутки про сурогатну матір, нибито одну модель, яка погодилась народити співакудітей.

Проте лише через шість років Кіркоров вирішив розвіяти всі міфи та вилати правду такою, яка вона є.

І коли мова йде про їхніх дітей, він знімає всі маски і говорить дуже відверто.

Справжній соловік за життя повинен збудувати дім, посадити дерево та виростити сина. Педантичний спіак слідує цій траєкторії.

"За сім років у моєму житті змінилось все", - говорить Кіркоров.

Кіркоров часто говорить, що не лише він дав їм життя, а й вони щоразу нагадують йому, що таке справжнє життя.

Хто їхня мама?

Колись Кіркоров в одному з інтерв'ю натякнув, що всерйоз задумався про батьківство.

"Мені не потрібні жодні домисли, які хочуть пропіаритися на благодійній допомозі подаруватиякісь жіночі органи. Мені дарувати не потрібно. Я зустрів жінку, яка подарує мені дитину", - сказав Кіркоров.

За його словами, він щасливий на 100%, адже щастя, за словами артиста, це коли дитячий сміх поруч.

"Я не прихильник брехні. Простіше говорити завжди правду. Адже колись доведеться розказувати це дітям. Будь-яка брехня веде до страшних наслідків. Особливо відчувають де брехня, де правда - діти", - додав він.

Після народження доньки, Кіркоров заходтів ще й сина. І це також здійснилось. Вже за кілька років у співака було вже двоє дітей.

І тепер співак переймається їхнім вихованням та намагається приділити однаково уваги обом і доньці, і сину.

"Я контролюю сьогодні кожен крок. Після народження дітей моє життя змінилось кардинально. Я намагаюсь, якщо навіть мене прококують на скандал, поки що жодна всторія з 2011 року не заплямувала мою репутацію, як батька. Я дуже намагаюсь оминати будь-які провокації", - зазначив співак.

Однак, як вестиме себе співак, коли діти запитають у нього про матір?

Чуючи це питання, Філіпп намагається втекти від відповіді. Однак все ж вирішив розкрити всі карти, щоб ніхто нічого не додумував за його спиною.

"Є запитання, які навіть я ще не ставив своїм батькам", - заінтригував Кіркоров.

"Я боровся за своє щастя, за совє життя, я боровся, щоб мене не турбували. І мене зараз не зачепиш. Я відвоював своє щастя. І нехай всі тявкають, а караван іде", - додав Кіркоров.

Нагадаємо, Філіпп Кіркоров у свій день народження, 30 квітня, згадав про сумні події, які відбулися в цей день, 25 років тому.

Як повідомляв портал Знай.ua, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Також Знай.ua писав про те, що Пугачова принизила Кіркорова на весь Instagram.