Російський співак Філіп Кіркоров у свій день народження, 30 квітня, згадав про сумні події, які відбулися в цей день, 25 років тому. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю одному з російських ЗМІ.

Мати артиста Вікторія Лихачова померла в день його народження ще в 1994 році. Жінці було 57 років і вона померла в результаті онко-захворювання.

Кіркоров з мамою

Тоді Кіркоров намагався якомога більше часу проводити з найріднішою у світі жінкою. Він навіть з Аллою Пугачовою він відвідував Лихачову в лікарні, розповідав їй про свої перші успіхи, привозив касети з виступами. Жінка була рада, що змогла виховати такого талановитого сина. Вона була впевнена: з Кіркорова вийде прекрасний артист.

Кіркоров з батьками

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Проте їй не судилося побачити сина на піку успіху. Вона пішла з життя, коли Філіпу було всього 27 років і він довго не міг прийти в себе після гіркої втрати. Перед смертю Лихачова дала напуття своєму синові, яке співак пам'ятає досі.

"Вона була моїм янголом-охоронцем, який мене оберігав від неприємностей. Перед смертю вона сказала мені: "Нехай цей день буде пов'язаний з чимось новим". Вона була впевнена, що 30 квітня мені завжди буде приносити удачу", - розповів артист в інтерв'ю.

Кіркоров зазначає, що дійсно саме 30 квітня з ним відбуваються завжди хай невеликі, але дива. Він не сумнівається, що зобов'язаний цьому своїй матері.

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв Знай. ua, Брежнєва присвятила Кіркорову нову пісню.

Знай. ua писав, що Пугачова принизила Кіркорова на весь Instagram.