"Візитівку" легендарного гурту Queen "Богемна рапсодія" виконали на віолончелі, фортепіано та струнному квартеті.

Фреді Мерк'юрі

У відому композицію "вдихнули життя" музиканти Brooklyn Duo та Dover Quartet.

Відео набрало тисячні перегляди за лічені години, що іще раз свідчить про шалену популярність Queen навіть через десятиліття після смерті легендарного фронт-мену гурту Фреді Мерк'юрі.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Нагадаємо, в Англії помер перший бас-гітарист культової британської групи Queen Майк Гроуз.

Queen
Queen

Про сумну подію повідомив барабанщик Queen Роджер Тейлор на сторінці у Facebook.

"Так сумно дізнаватися про мого старого друга Майка Гроуз, гру якого я вперше почув у групі під назвою The Individuals, коли ми ще навчалися в школі. Він завжди звучав круто. Спочивай з миром", - повідомив Роджер Тейлор у Facebook.

Музикант помер 6 березня. Про причини смерті не повідомляється. Тейлор написав, що знайомий з гітаристом зі школи і вперше почув його в групі під назвою The Individuals, повідомляє Politeka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Фредді Мерк'юрі був, є і буде одним з найвідоміших музикантів за всю історію людства. У 1991 році він пішов з життя, причина цього — СНІД. У свій час співак був чи не першим публічною людиною, померлою від цього страшного вірусу.

Фреді Мерк'юрі
Фреді Мерк'юрі

Фредді не кинув співати навіть після того, як дізнався про страшний діагноз. Він зрозумів, що йому відведено мало часу в цьому світі, а тому почав працювати в неймовірному темпі, щоб залишити свій слід в музичній індустрії.

Так про нього згадує один з найближчих друзів і колег:

"Фредді сказав мені: "Напиши мені, напиши мені що завгодно. Я знаю, що мені недовго залишилося. Пиши мені слова, пиши мені музику. Я заспіваю, а потім робіть, що хочете. Головне — закінчите…"

Також Знай.ua писав про те, що актор, який зіграв роль Фредді Меркьюрі в знаменитому фільмі "Богемна рапсодія", прокоментував скандал навколо режисера картини Брайана Сінгера.