Популярний виконавець, учасник шоу "Голос країни", а також автор текстів для пісень Світлани Лободи Андрій Осадчук шокував своїх фанатів незвичайними знімками, на яких він постав зовсім без одягу. Він опублікував їх на своїй сторінці в Facebook і за короткий проміжок часу під публікацією з'явилося безліч коментарів.

книги, онлайн-секс, английский, зальчик. так майские провожу😋💪🏻 как вы там? #бродвей #майские #идуделатьтреки #встаю #уже

Geplaatst door Andrey Osadchuk op Maandag 6 mei 2019

Співак, який виступає під псевдонімом Бродвей, підписав фотографії так: "Книги, онлайн-секс, англійська, зал. Так травневі проводжу. Як ви там". Незважаючи на незвичайний зовнішній вигляд свого кумира, шанувальників набагато більше привернув один з пунктів у списку його справ, про що вони найбільше писали в своїх коментарях: "Я прочитав "англійський зайчик". Ось ти любитель фото "ню", "онлайн секс... як сталимодно називати секс по телефону. Осадчук, нічо шо аудиторія цієї послуги не зовсім успішні люди?))) Знову поліз у зворотній бік?)".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коментарі

У відповідь на останній коментар Андрій Осадчук написав: "Євка, я про директ/месенджери, норм тема, ще б я платив за це, там і актриси і юристи, реальні акаунти з реальними сторіз;) я в цьому плані перебірливий давно)) коли в тебе період «на домашньому», ти неодружений і на зожі - саме воно, мій дорогий мораліст)) так що не переживай, мила".

Коментар

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знаменита американська співачка Кеті Перрі не так давно шокувала мережу своєю витівкою. Вона вбралася в бургер на вечірку - 34-річна зірка приміряла світло-зелене плаття, яке дуже нагадувало лист салату, а зверху наділа величезний і реалістичний костюм найпопулярнішої їжі американців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно Потап і Настя Каменських відзначали 13-річчя спільної діяльності, однак шанувальників дуету більше цікавлять їхні стосунки. Нарешті, після багаторічних припущень і домислів знаменитості оголосили про те, що в травні планують одружитися.

Також "Знай.uа" писав, що букмекери оновили прогнози по переможцю конкурсу на сайті Eurovisionworld. Так, навіть незважаючи на скандал і можливу дискваліфікацію, на першому місці залишається співак з Нідерландів Дункан Лоуренс. На другому місці розташувався Сергій Лазарєв з Росії, а на третьому - Лука Хенні зі Швейцарії.