Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим спільним кадром з продюсером Потапом, привітавши таким чином репера і хорошого друга з 38-м днем народження. Так, артисти позували в глядацькому залі, примірявши дуже незвичайні вбрання: Надя одягла коротеньку білу сукню з жовтими деталями, а Потап - штани в чорних паєтках і сорочку з анімалістичним принтом зебри.

"Мій дорогий Потап! @realpotap
Ти дивовижна людина ♥️ .
Я так рада, що нас пов'язує наша музика і ще більше рада ,що нас пов'язує дружба!
Бажаю тобі щоб все завжди було легко! Тому що складно було , ну і досить)
Бажаю , щоб здоров'я вистачало на всі гастролі і зйомки)))) Ну і звичайно натхнення!!!! Обожнюю спостерігати як ти щось пишеш( хоча частенько ти ховаєшся і пишеш в туалеті)))))
Люблю тебе! З Днем Народження від ДОДО )", - зворушливо підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Таке миле привітання🌸💞", "Які гарні😻♥️", "Оу,як це мило", "найкращі ❤❤❤", "Які чудові слова ♥️♥️".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.