Як відомо, всесвітньо відома модель і телезірка Кім Кардашьян шокувала всіх на Met Gala 2019 занадто тонкою талією, яка явно була непропорційною її пишним стегнам.

З'ясувалося, що секрет такої спокусливої фігури криється в дуже тугому французькому корсеті. Кім навіть показала його в соціальній мережі Instagram. Про це повідомляє Daily Mail.

Так, знаменитість зізналася, що її латексна сукня на заході було настільки тісною, що через це вона не могла навіть сісти. Щоб доїхати до заходу, Кім довелося встати в кузові фургона і триматися за жердину. Їй навіть знадобилося тренуватися правильно дихати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому зірка суворо дотримувалася дієти і щодня робила фізичні вправи. Після заходу в мережі накинулися на Кардашьян через дивну фігуру. Але на захист швидко встала її фітнес-тренер Меліса Алькантара.

"Хотілося б прояснити ситуацію. По‑перше, у цієї сукні досить тугий корсет. По‑друге, Кім тренується шість днів на тиждень і тренується інтенсивно. Я знаю весь шлях, який вона пройшла до такої фігури. Мені не важливо, що ви говорите про те, що вона фейк. Я бачу її практично щоранку — вона працює до сьомого поту і в залі, і за його межами", — розповіла Меліса.

Нагадаємо, що відому світську левицю Кім Кардашьян називають головним трендсетером світу. Однак вже не перший рік люди відзначають подібність образів з образами супермоделі Наомі Кемпбелл.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер разом з коханим, батьком однорічної дочки Стормі Тревісом Скоттом вирушила на легендарну церемонію 2019 Met Gala, позуючи у відвертій прозорій сукні з фіолетовим пір'ям.

Також портал Знай.uа писав, що у Нью-Йорку пройшов щорічний бал Met Gala, який проводить Інститут костюма музею "Метро". Він заздалегідь визначає тему цієї, як стверджують американці, головної події року в світі моди. Західні ЗМІ називають Met Gala "модним Оскаром".