Профіль Кім Кардашьян входить в топ найпопулярніших зіркових Instagram, який нараховує близько 134 мільйонів фоловерів.

Тим не менше 38-річна зірка зізналася в інтерв'ю Vogue, що витрачає на свій аккаунт всього близько 30 хвилин в день, а в особисті повідомлення навіть не заглядає.

Дружина Каньє Веста також визнала, що її популярність в інтернеті схожа на "божевілля".

Найчастіше світська левиця постить зображення своїх дітей, обкладинки журналів, сексуальні селфі, закулісні фотографії з її фотосесій, ретроспективні фотографії 1990-х років з її сім'єю, а також рекламу своїх брендів.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Сторінка Кім Кардашьян не тільки втамовує цікавість фанатів, але і допомагає просувати продукцію.

Раніше американська знаменитість і світська левиця Кім Кардашьян прочинила двері свого "мінімалістичного монастирського будинку" для журналістів.

Мегазірка і дружина Каньє Веста живе в білому особняку Калабассас, який більше схожий на художню галерею, ніж на родинну садибу.

Світська левиця зізналася, що 41-річний репер добре розбирається в дизайні інтер'єрів, тому пара черпала натхнення для облаштування будинку у бельгійського дизайнера Акселя Вервордта.

Це помітно позначилося на внутрішньому оздобленні будинку. Наприклад, у приміщеннях повністю відсутні двері.

Кім Кардашья зі своїми дітьми

Під час свого докладного інтерв'ю Кім зізналася, що вона "нервує" перед народженням четвертого дитини. Крім того, Кардашьян запевнила, що дитина не буде названа на честь якого-небудь напряму або міста.

Нагадаємо, Кім Кардашьян підірвала мережа в міні-бікіні і добила декольте.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.