Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила уривок зі спільного з продюсером і репером Потапом кліпу "Пронто". Таким чином артистка трепетно привітала його з 38-річчям, яке виконавець святкував 8 травня, написавши безліч приємних і теплих слів.

"Сьогодні, в День Народження @realpotap класно згадати нашу спільну роботу #алло,пронто 2010 🖤 яка з часом не втрачає актуальності. І нехай геніальні пісні народжуються 🔥
З Днем Народження, Потап 🖤", - зворушливо підписала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати побачене: "Віра 😍😍😍😍😍 Пам'ятаю твій репчік на концерті 😂😂😂", "Ох скільки років у мене на дзвінку стояла ця пісня)", "Який кайф, досі кайфую від цієї пісні😻", "Прям ностальгія 😍. Майже 10 років пройшло а як нова і актуальна 👍🏼😘", "Все просто і геніально 🎉🎉🎉", "
Пісня 💣💣", "Про через майже 10 років я дізнався, що це був Потап😹🤦‍♂️👍👍", "Пісня хороша, досі актуальна для мене 💋💕", "На Бріджит Бордо тут схожа", "Одна з найсильніших пісень!!!".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.