Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і активно працює у Росії, здивувала шанувальників серією нових образів. Про це передає Clutch.

Ані Лорак дуже любить епатувати публіку, приміряючи яскравіта відверті вбрання. Однак, нещодавно вона вирішила кардинально змінити імідж, і стати більш молодіжною. Фанати вирішили, що Лорак хоче погарнішати після розлучення, щоб показати Мурату, що він втратив.

На нових знімках Кароліна показала шанувальникам кілька скромних обраів: вона позує у толстовках і брюках.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наприклад, на цьому знімку співачка приміряла костюм кольору хакі, чорну кофту і бежеві босоніжки.

На цьому фото Лорак вбралася у рвані джинси, чорну толстовку і кросівки.

А тут Ані вибрала чорну шкіряну спідницю-олівець, косуху, гольф і замшеві ботфорти.

Шанувальники не пройшли повз і буквально засипали Кароліну компліментами, зазначивши, що нові образи її дуже молодять.

"В одязі ви на багато краще", "Молодець, не в купальнику", "Краса врятує світ))", "Неймовірна Діва", "Виглядаєш на 25-30 років", "Виглядаєш набагато молодшою за свої роки", "Модниця Кароліночка! Обожнюю тебе!", — пишуть у коментарях.

Нагадаємо, відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася незвичайним образом, позуючи у ковбойському вбранні від культового модного будинку MiuMiu. Так, артистка притулилася до стінки, примірявши комбінезону пастельних тонах, розшитий бахромою з бісеру, доповнивши лук яскравою банданою і фірмовою червоною помадою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість подалася у шоу-тур містами Німеччини, встигнувши виступити у Берліні, Ганновері, Оснабрюці, Карлсруе, Дюссельдорфі і Аугсбурзі.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак виклала нове фото, на якому позує, очевидно, на прогулянці в місті з пальмами.