Російська співачка, колишня учасниця гурту "ВІА ГРА" Альбіна Джанабаєва рідко демонструє прихильникам фото зі своїм зірковим чоловіком Валерієм Меладзе. Однак цього разу знаменитість вирішила потішити фанатів фото з відпочинку.

Нові світлини співачка опублікувала в соціальній мережі Instagram.

На фото видно, що подружжя проводить травневі свята в Італії на березі моря. Нова фотографія була зроблена в одному з міланських ресторанів. На фото Джанабаєва позує разом з чоловіком без грама макіяжу. Альбіна з Валерієм одягнули чорні бейсболки, чорні кофти та білі футболки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зовнішність Джанабаєвої відразу стала предметом обговорення. Думки з цього приводу розділилися. Деякі користувачі Інтернету співачку розкритикували, порівнявши з її жабою.

"Ви без макіяжу, чи що? Без мейку не виходьте на вулицю", "Краще було б, якби він не кидав свою першу дружину і сім'ю, от це мавпенятко...Де в якому місці вона красива, жаба стара", "Так от ви яка, Альбіна? Звичайна жінка без мейку. Але дуже гарна пара", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

Однак співачка не звернула увагу на їдкі коментарі й продовжила публікувати фото без макіяжу з відпочинку.

Хоча й тут не обійшлося без дотепних зауважень: "Корона не тісна? Мозок не здавило", "Старість не в радість".

Нагадаємо, що колишня дружина відомого російського співака Валерія Меладзе Ірина подякувала чоловіку за зраду. Як відомо, у 2014 році артист пішов до екс-солістки гурту "ВІА Гра" Альбіни Джанабаєвої.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джанабаєва здивувала фанатів знімком у чарівній червоній сукні.

Також Знай.uа писав, дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА-Гра Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком з ще одним екс-віагрянкою Надією Мейхер.