Колишня дружина відомого російського співака Валерія Меладзе Ірина подякувала чоловіку за зраду. Як відомо, у 2014 році артист пішов до екс-солістці гурту "ВІА Гра" Альбіни Джанабаєвої.

В ефірі телеканалу НТВ Ірина Меладзе розповіла, що вдячна чоловіку за безцінний досвід. Крім того, вона назвала головну помилку свого шлюбу. За її словами, вона порушила правило "Не сотвори собі кумира" і в кутку, де повинна висіти ікона, у неї завжди був портрет чоловіка.

Ірина зізналася, що роками була засліплена коханням, тому не помічала зрад з боку чоловіка. За її словами, терпець урвався тільки тоді, коли Меладзе перестав приховувати народження сина від Джанабаєвою.

Валерій прожив у шлюбі з Іриною 25 років і у них народилося 3 доньки. Після розлучення у 2014 році Меладзе відразу ж одружився на солістці "ВІА Гри".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка починала кар'єру з "ВІА Гри", вперше поділилася подробицями пережитих моментів після того, як громадськість дізналася про її роман з Валерієм Меладзе.

Про це стало відомо завдяки недавньому відвертому інтерв'ю зірки для одного з російських журналів.

"Прийшов момент, коли я теж готова поділитися чимось. Коли моє особисте життя не настільки вже закрите. Я вийшла з цього стану, тому готова розмовляти. Ми намагалися зберегти свій простір хоч якось! Ох, це був непростий період. За мною їздили і якось чатували. І все це, звичайно, у якийсь стан вводило, нервовий і депресивний", - відверто поділилася Альбіна.

Нагадаємо, екс-солістка групи "ВІА Гра", дизайнер і телеведуча Надія Мейхер-Грановська порадувала шанувальників пікантною фотографією, на якій вона показала своє пишне декольте.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джанабаєва здивувала фанатів знімком у чарівній червоній сукні.

Також Знай.uа писав, дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА-Гра Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком з ще одним екс-віагрянкою Надією Мейхер.