Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя зробила рекламу меблевій фірмі, але зробила це досить оригінально.

На фотографії, яка з'явилася в записі Каті Осадчої, вона постала на огляд публіки у ванній кімнаті. Телеведуча сидить на столику біля раковини і не дивиться в камеру. Для рекламної фотосесії вона одягла темно-зелені оксамитові штани та світлу футболку, поверх якої накинула джинсову курточку. Волосся Каті зібране у недбалу зачіску, а на її обличчі немає макіяжу, вона посміхається, дивлячись кудись убік. На фото видно гарну ванну кімнату з функціональними оригінальними меблями, які, власне, і рекламує Осадча.

"Радість, коли все виходить так, як задумали. Меблі @alterhaus_com. Той випадок, коли і меблі добре роблять і, якщо хтось ремонтом спантеличений, теж допоможуть", - написала Катя Осадча у підписі до фотографії. Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Осадчої. Одні обговорюють образ телеведучої, а інші меблі, які вона рекламує і ванну кімнату в цілому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Катя, у вас скоро новосілля у новому домі?", "Дуже гарне фото", "Знову без шапочки!", "Поєднання чарівності і фотогенічність! Цей кадр – фантастично класний!", "Дуже гарно", "Крутий дизайн зроблять в будь-якому будинку!", "Все дуже красиво і гармонійно", "Вітаю. Я ваш фанат, зросла на ваших програмах", "Красиво", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.