Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографіями, на яких вона позує разом зі своїми дочками. Як виявилося, Ольга і її дівчата Тоня і Аня стали героїнями модного глянцю.

Так, на першому фото Ольга зображена разом зі старшою донькою Антоніною від першого шлюбу з Анатолієм Паперним. Багато шанувальників відзначили, що Ольга зі своєю 28-річною донькою Тонею виглядають як подруги, вони обидві одягнені в чорні сукні, і на цих фото неймовірно схожі. Світле волосся обох жінок розпущене, а на їх обличчях професійний макіяж для фотосесії.

На другий фотографії Сумська з дочкою позують вже у світлих вбраннях, їх волосся красиво укладене, а на обличчях ще більш яскравий макіяж. У Антоніни також видно масивні красиві сережки. Обидві жінки мило посміхаються в камеру. А ось на останніх двох фотографіях Ольга зняла молодшу доньку 17-річну Анну, яка, здається, не в захваті від того, що відбувається. Дівчинка теж красиво одягнена, з макіяжем і укладкою.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фотографії, Ольга Сумська написала: "Творчий, яскравий день разом з доцями! Мої чарівні Тоня і Аня @tonya_papernaya і @annborisyuk Зйомка для улюбленого журналу! Вже скоро!". Така публікація не залишилася без уваги фанатів, шанувальники артистки прийшли в захват від фото і буквально засипали дівчат компліментами в коментарях. Багато також зазначили, що дочки актриси дуже схожі на зіркову маму-красуню.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.