В Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". Цьогоріч головним "холостяком" країни став популярний ведучий та редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Про це Добринін розповів у десятому випуску шоу під час розмови з батьком однієї з учасниць проекту.

У цьому випуску холостяк знайомився з родинами дівчат-учасниць - Даші, Лілії, Софії та Марини. Першою була зустріч з сім'єю Лілії. Добринін віч-на-віч розмовляв з батьком дівчини, коли той запитав його про минулий шлюб та чи готовий той до серйозних стосунків зараз.

Микита ж у свою чергу заявив, що прийшов не "пограти у стосунки", а справді знайти своє кохання й побудувати сім'ю. Він зазначив, що розлучення було важким етапом у його житті. Але йому допомогла впоратися робота.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Після розлучення йшов в роботу, щоб відволіктися. Потім зрозумів, що відносини для мене важливіше", - розповів Добринін.

Добринін був у першому шлюбі чотири роки, але два роки тому пара розлучилася. Сам Микита стверджує, що його колишня дружина не була прихильною до деяких його друзів. Однак, за словами холостяка, головною причиною розлучення стали побутові проблеми.

Микита Добринін з його першою дружиною Євгенією Головіною

Зазначимо, що під час десятого випуску "Холостяка" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини. Надалі Микита Добринін обиратиме між Дашею, Лілею і Софією.

Варто відзначити, що Лілія буда першою дівчиною, яка взагалі отримала троянду від холостяка. Микита відзначив, що у дівчини прекрасна мама, проте йому не сподобалось, що вона не показала раніше, як вміє співати. Тому холостяк вручив їй троянду для того, щоб виправити ситуацію.

Нагадаємо, романтичне шоу "Холостяк 9" все більше набирає обертів і в новому випуску головний герой пізнає учасниць реаліті дещо з іншого боку.

Як повідомляв "Знай.ua", головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що днями відома українська співачка Оля Полякова вперше подивилася випуск популярного шоу "Холостяк-9". Супреблондинка була шокована побаченим і охрестила проект огидним.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай