Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже теплими спільними кадрами з любою мамою Катериною, племінницею і домашнім улюбленцем - псом породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на ім'я Рафік. Так, артистка разом з сім'єю позували на зеленій травичці, влаштувавши невеликий пікнік в честь Дня матері, який зазвичай відзначають 12 травня.

"Happy Mother’s Day❤️❤️❤️Я, Кет, маленька По і Рафік ! Святкуємо ігристо🤗", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "на матусю схожі!)", "Які ви красиві.просто супер.🌹", "Ви дійсно гарні", "Лесічка твоя мама дуже чудова жінка і ти дуже на неї схожа", "Давай Леська шоб тебе Вітали з днем Матері❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ви такі гарні на цій фотографії,ось що значить сім'я👍", "Лесик,ти схожа на маму!!!!Класна фоточка!!!!!👍👍👍", "Леська ти супер!!!👏👏🔥", "Хм...Обручка...Мабуть, я щось пропустила. Леді Ле - заміжня?Леся, хто вкрав Ваше серце?)", "Ти випромінюєш світ своєю душею!👌 я бачу по очах! І привітай свою маму від мене! Вона прекрасна і красива як і ти!!!🙌🙌🙌".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.