З'явився оновлений прогноз букмекерів на пісенний конкурс Євробачення-2019, який стартував в Ізраїлі в неділю, 12 травня.

Несподівано для всіх, Росія різко втратила позиції (раніше Сергію Лазарєву прогнозували друге місце). Зараз лідером "гонки" став представник Нідерландів Дункан Лоуренс.

Представник РФ на Євробаченні-2019 опустився в рейтингу з другого місця на четверте, а його позицію зайняв конкурсант із Швеції. Варто зазначити, що Франція вирвався на третє місце, що стало раптовістю для багатьох.

На офіційному сайті пісенного конкурсу оприлюднено нові прогнози букмекерів. Перша п'ятірка за ставками виглядає наступним чином:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • Нідерланди

  • Швеція

  • Франція

  • Росія

  • Азербайджан

Зазначимо, що російський співак Сергій Лазарєв тривалий час займав перше місце за прогнозами букмекерів. Він опустився на другу позицію, яку займав більше двох місяців (з березня по травень), після презентації конкурсної пісні Scream.

Нагадаємо, що у неділя, 12 травня, у Тель-Авіві розпочалася церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2019.

На церемонії відкриття були присутні всі учасники, а це представники 41 країни. Прикро, але Україна в цьому році на Євробаченні не представлена. Через позицію Національної телерадіокомпанії, яка змусила зняти свою кандидатуру переможниці Нацвідбору - співачку Maruv, нашу країну не представлятиме жоден артист.

Планується, що перший і другий півфінали Євробачення-2019 відбудуться 14 і 16, а фінал - 18 травня. В Україні півфінали і фінал транслюватиме телеканал UA:Перший. Початок заходу о 22:00 за київським часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, багато шанувальників Сергія Лазарєва зраділи тому, що виконавець вдруге поїде представляти Росію на Євробаченні 2019 в Тель-Авіві.

Також портал Знай.uа писав, що в Ізраїлі скасували заходи "Євробачення-2019", перший півфінал якого відбудеться 14 травня в Тель-Авіві.