Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Після того, як його діти - Гаррі і Єлизавета - підросли, відео стали наповнені дитячими іграми і сміхом, що дуже тішило його фоловерів. Ось і зараз Галкін поділився відео з життя своїх дітей на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

"Один дроти прокладає, а інша з синичками розмовляє" - підписав відео шоумен.

На кадрах спочатку з'являється Гаррі, і на питання Максима про те, що він робить, малюк авторитетно відповідає: "Це вентиляційний люк. Я прокладаю дроти". Хлопчик захоплено стукає молотком, майстерно зображуючи кабельника.

Наступною свої таланти показала і Єлизавета, яка стала прямо справжньою Білосніжкою, тому що навчилася розмовляти з птахами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Знаєш як я розмовляю? Кермо скрипить у мене і коли синичка прилетіла, то я його кручу.".

У відповідь Галкін назвав її розумницею і улюбленою донечкою.

Шанувальники відразу ж вибухнули захопленими коментарями:
"Ось вони солодкі!", "Як Ліза вловила цей момент. Птахи дійсно реагують на тонкий вереск.... Прекрасно", "Гарік точно буде інженером. Дурницями не займається, все серйозно і по справі. Розумниця", "Небо і земля, спілкування з дітьми, Галкіна і Кіркорова", "Дивовижне сприйняття звуків ( у дівчинки); і чоловічий погляд і підхід теж явно видно", "Ну це не діти! Це диво якесь", "Помітити відгук синиць на скрип колеса можуть одиниці", "Клас! Особливо та, що з синичками розмовляє. Ну вся в мати", "Жодного разу не бачила, щоб вони дивилися в планшет або смартфон. Або просто не викладаєте?"

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв портал Знай. ua, Галкін нажахав станом Пугачової.

Також портал Знай. ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.