Вбивство в елітному підмосковному селищі Орєхово-Зуєво, яке шокувало громадськість своєю жорстокістю, набуло широкого розголосу в ЗМІ. На цю криваву історію звернув увагу і відомий російський комік Максим Галкін.

Максим Галкін
Максим Галкін

Чоловік Алли Пугачової вважав своїм обов'язком заявити про трагедію, яка сталася у дворазового чемпіона світу ММА Магомеда Юнусілау. Галкін впевнений, що подія не належним чином висвітлюється у пресі, через що винуватці злочину можуть легко "відмазатися".

"Жахлива історія трапилася. Троє молодих поліцейських причепилися з жартами на вулиці до людини і побили її до смерті. Все це відбувалося неподалік поліцейського управління. Людина, рятуючись від нападників, спробував знайти допомогу в аптеці, співробітниця хотіла дзвонити в поліцію, але браві хлопці показали їй посвідчення і пояснили, що вони самі поліція, і продовжили бити жертву. Як вам? Це нормально?" – розповів Галкін у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шоумен вважає, що росіяни не дізналися б про все, якщо б загиблий не виявився батьком прославленого спортсмена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так званий король російської естради Філіп Кіркоров, якому днями виповниться 52 роки, турбує шанувальників чутками про завершення кар'єри.

Популярності і слави Філіпу Бедросовичу не займати, також, як і матеріальних благ — грошей у нього дуже багато. Важко не помітити роботи і справи поп-короля, які він робив протягом усієї кар'єри. Він був одружений на Пугачовій, обзавівся дітьми, записав трек і знявся в Кліпі з Тіматі. Шанувальники стурбовані, чи не задається він питанням, - "Може час йти на спокій?".

Нагадаємо, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.

Як повідомляв Знай.uа Лобода кинула Ліндеманна заради одруженого шоумена: у мережу потрапило провокаційне відео.

Також Знай.uа писав, Пугачова "наздогнала" Галкіна: дізнатися вік можна тільки за паспортом.