В Тель-Авіві пройшли два півфінали Євробачення-2019, в результаті чого став відомим повний список фіналістів пісенного конкурсу – це представники 26 країн. Шість учасників потрапили у фінал автоматично, 10 стали переможцями першого півфіналу і ще 10 – другого. Вони виступлять вже завтра, 18 травня, у фіналі конкурсу.

Греко-український співак Андреас Павлоу (Andreas), який з 2009 року живе і працює в Україні, прокоментував "Знай.uа" пісенний конкурс.

Андреас Павлоу

Він заявив, що виникає відчуття ніби у цьому році "всі країни - учасниці змовилися і відправили не кращих з кращих, а так, випадкових з випадкових".

"Незважаючи на те що багато учасники співали рідною мовою, відчути національну родзинку мені не вдалося. Що хотіла сказати нам моя рідна Греція своєю піснею, номером, образом "нареченої" яку нещодавно кинув наречений перед вівтарем? Не зрозуміло", - дивується співак.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він звернув увагу на головні, на його думку, складові хорошого виступу – пісня, харизма, емоції.

"А ідеальним нічого не може бути, інакше було б дуже нудно. Любов та емоції глядача не купиш ні за які гроші, і неважливо як ти співаєш, в чому ти одягнений і скільки у тебе підтанцьовки", - упевнений артист.

"Танцювальна пісня в стилі "Авичи" від соліста Естонії, мені дуже сподобалася, правда він ніяк не міг дотягнути до всіх нот, так як йому включили занадто гучний ревер, фальшивив, але пройшов у фінал, і я цьому радий! БДСМ-рокери від Ісландії з піснею "Ненависть восторжествує" здивували образами, і криком в мікрофон, і справедливо пройшли у фінал", - розповів співак.

Йому сподобався, також, виступ Австралії. А ось пісня Словенії, за його словами, була хорошою, але не придатною для конкурсу.

"У Чехії дуже хітова пісня і прикольні хлопці, такі, свої району, що не може не підкуповувати. Сподобалася Зена, отака білоруська Ріанна", - розповів він.

На його думку, єдина потужна вокальна виконавиця, що пройшла у фінал, - з Сербії.

По другому півфіналу у Андреаса склалося враження, що "це було змагання "лийся пісня сумовита" - батл, хто кого переспіває і перекричить. Чергова крайність! І в голові все крутиться пісня і виступ дядька з Сан Марино: Serhat - Say Na Na Na".

Він зізнався, що виходячи з двох півфіналів у нього з'явилося кілька фаворитів – Кіпр, Чехія, Швейцарія та Швеція.

А ось те, що Україна, не приймає участь в цьому році в Євробаченні "виглядає, їй-богу, смішно і безглуздо".

"В черговий раз, з думкою людей особливо ніхто не рахується. Ми живемо у вільній країні? Так дайте можливість народу вибирати, кого слухати, на чиї концерти ходити, а не диктувати! Для Maruv ,цей скандал швидше пішов на користь, як говориться: "багато піару не буває". Знаючи особисто Аню, можу з упевненістю сказати, що вона дуже талановита артистка, цілеспрямована, така “selfmadewoman”. Вона однозначно лідирувала у нацвідборі і однозначно увійшла в 5-ку фіналістів з урахуванням нинішніх конкурсантів", - заявив співак.

Після перегляду півфіналів Павлоу зробив несподівану заяву - у наступному році сам поїде на пісенний конкурс і гідно представить країну.

"Що стосується моєї заяви, поїхати на наступний рік на Євробачення. Так, я б хотів дуже! У мене вже є кілька ідей, але поки як говориться "мовчання-золото". Для мене це буде ще одна пригода, я себе знаю", - розповів співак.

Андреас Павлоу

Після першого півфіналу у наступний тур пройшли десять країн: Греція, Білорусь, Сербія, Кіпр, Естонія, Чехія, Австралія, Ісландія, Сан-Марино і Словенія.

До них приєднаються у фіналі Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія, Мальта та Ізраїль. А також - Італія, Німеччина, Великобританія, Франція і Іспанія, ці країни автоматично проходять у фінал як країни-засновниці і головні спонсори конкурсу.

Як відомо, Україна в цьому році не бере участь у Євробаченні 2019. Таке рішення було прийнято після перемоги MARUV у фіналі Нацвідбору і подальшого скандалу з НСТУ (Національною суспільною телерадіокомпанією України).

"Знай.uа" поспілкувався з торішнім представитем України на пісенному конкурсі. MELOVIN поділився своїми спогадами щодо Євробачення.

Як повідомляв "Знай.uа" Осадча і Сердючка підкорили Ізраїль пляжною вечіркою.

Также "Знай.uа" писав, що з'явилися яскраві фото Вєрки Сердючки з Ізраїлю, де вона щосили веселиться і готується до виступу у фіналі.