18 травня пройшов фінал конкурсу «Євробачення 2019». Кожна країна намагалася чимось здивувати глядачя, перевершити конкурентів. У якості гостя-виконавця на пісенному святі був присутній Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки.

Дивіться відео виконання пісні «Тоу» в інтерпретації українського виконавця. У минулому році в Лісабоні її виконувала ізраїльська співачка Нетта Барзілай і перемогла з нею. До речі, вона відкривала 1-й півфінал пісенного свята у відвертому боді. Цікаво: раніше Нетта зізнавалася, що на участь у цьому конкурсі її надихнула Вєрка Сердючка.

Україна цього року не брала участь у «Євробаченні 2019». Вєрка Сердючка виступила в Тель-Авіві у якості гостя. Не обійшлося на церемонії й без казусів. Багато необізнаних українців плутали й навіть вітали Андрія Данилков у образі Вєрки Сердючки із участю у конкурсі. Однак виконавець запалював на сцені не як конкурсант, а гість із чотирьох запрошених зірок, колишніх учасників конкурсу.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Вєрка Сердючка із піснею «Тоу» перевершила очікування глядачів. Вона виконала пісню в своєму амплуа з властивою їй запальністю. У фіналі «Євробачення 2019» українська зірка підігрівала до себе увагу глядача ефектністю.

Виступала зі своєю командою в легендарних сріблястих костюмах і зіркою на голові. Образ українського виконавця - це завжди веселощі, шум, азарт, захоплення, свято... Те, що гості-учасники конкурсу переспівували пісні один одного, на думку Андрія Данилка, - хороший хід.

Пісню Вєрки Сердючки Dancing у фіналі «Євробачення 2019» виконала грецька поп-співачка Елені Фурейра. Вона заспівала її по-своєму, жіночно і м'яко, в своєму образі, без зірки на голові.

Всього у фіналі виступали 26 країн. Із них - по 10 учасників із півфіналів, які змагалися за місце переможця. 6 країн додалися автоматично. 5 з них, як засновники пісенного конкурсу: Франція, Іспанія, Італія, Німеччина та Великобританія. Ізраїль увійшов на правах господарів конкурсу цього року.

Нагадаємо, представник Росії на "Євробаченні-2019" в Ізраїлі Сергій Лазарєв здивував публіку оригінальною, але трохи дивною ідеєю для виступу. Так, постановка виступу на його пісню Scream нагадала фанатам давно заїжджену для росіян історію з двійниками. На сцені відразу виявилося кілька Лазаревих - на екранах з'являлися зображення виконавця. Сергій практично вилив свою душу в оточенні кількох своїх двійників, які в деякі моменти виступу "жили своїм власним життям".

Користувачі в мережі почали жартувати про те, що ідею Лазарєв "вкрав" у президента РФ Володимира Путіна, якого вже давно підозрюють у наявності як мінімум трьох клонів. Комусь це навіть нагадало сюжет популярного аніме "Наруто", хтось почав проводити аналогії з давно відомими в мережі мемами.

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ізраїлі стартувало " Євробачення-2019.

Знай.uа писав на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні" .