Сьогодні, 12 травня в Тель-Авіві офіційно відкривається "Євробачення-2019", в цьому році у конкурсі беруть участь 42 делегації країн, представляти Україну не буде ніхто.

Як повідомляє відоме російське видання Super, з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров. Повідомляється, що король естради незмінно привертає увагу всюди - "будь-то пересічна вечеря в ресторані або поява на гучній вечірці, які лунають в рамках конкурсу".

"Кіркорова на прес-конференціях зустрічають гучними оплесками і представляють виключно так: "Скажіть, хто тут знає цього чоловіка?" Філіп і сам фонтанує самоіронією, то виконуючи під час прес-конференції свої пісні з "єврейськими" музичними корінням, то спеціально для толерантно налаштованих європейських ЗМІ, пояснюючи, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні": "У нас тільки дружба! А мої діти приїдуть підтримати нас на півфінал "Євробачення", - пишуть журналісти Super.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Повідомляється, що "атмосфера на конкурсі найтепліша — всі цілуються, обіймаються". Філіп "завжди дбає, щоб всі були нагодовані і ситі, люб'язно запрошує делегацію вечеряти в ресторан-бутік свого тель-авівського одного — місцевого «Лепса» — співака і ресторатора Олега Штейнберга".

Нагадаємо, поп-співака і представника Нідерландів на Євробаченні-2019 Дункана Лоуренса спіймали на шахрайстві. Так, користувачі мережі виявили на YouTube ролик 2017 року, на якому артист виконує свою конкурсну пісню Arcade.

Відзначимо, в Міністерстві закордонних справ України зробили важливу заяву, в якій закликали українців не їхати в Ізраїль, де з 12 по 18 травня повинен відбутися міжнародний пісенний конкурс "Євробаченні-2019".

Головною причиною є підвищена терористична активність в Ізраїлі.

Нагадаємо, організатори конкурсу в Тель-Авіві задумали, що делегації країн вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака.

Як повідомляв портал Знай.uа письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс Євробачення-2019.

Також портал Знай.uа писав, що багато шанувальників Сергія Лазарєва зраділи тому, що виконавець вдруге поїде представляти Росію на Євробаченні 2019 в Тель-Авіві.