Відома українська співачка Наталя Могилевська приділяє велику частину свого часу творчості, новим проектам та роботі. Адже у Наташі багато ідей, які вона дуже хоче реалізувати, а ось на "особистий фронт" часу обмаль.

Відомо, що співачка вже була одружена, але шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим зберегти не вдалося. З того часу про особисте життя співачки відомо мало, та й сама вона зізнається, що на романтичні стосунки у неї раніше просто не залишалося часу. Про це стало відомо завдяки одному з нещодавніх інтерв'ю зірки.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Артистка зізналася – вона проаналізувала, на що витрачає більшу частину часу, і була просто шокована. За її особистою статистикою, лише 5% залишалося на турботу про себе і особисті інтереси.

"Я могла на 6 годин спізнитися на побачення. У мене, до речі, чоловік був харків'янин. Запитайте його, чому він припинив бути моїм чоловіком. Я говорила, що приїду о 7, а приїжджала до 11", — згадує Наталя.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Я двічі намагалася створити сім'ю, у мене не вийшло. Тому я зайнялася собою, стала шукати, в чому причина", — поділилася співачка.

Нагадаємо, Наталя Могилевська гіпнотизує мережа проникливим поглядом.

Як повідомляв Знай.uа апетитні форми Могилевської влаштували еротичне землетрус в Африці.

Знай.uа писав, Могилевська розповіла про роман з двома чоловіками.