Переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу, повідомляє УНІАН.

Саме цю пісню артист вже виконував у 2017 році. На Youtube було виявлено відео, котре датується 2017 роком. На відеоролику Дункан виконує ту ж пісню, з якою брав участь у конкурсі. На відео з репетиції видно, як переможець Лоуренс співає пісню Arcade, проте запис датується 9 червня 2017 року. Цей факт може стати причиною для анулювання підсумків.

Відзначимо, що головним принципом міжнародного пісенного конкурсу є виконання артистами нових пісень.

Факт, що пісні вже 2 роки може стати достатньою причиною для анулювання результатів фіналу. До речі, за день до самого фіналу Євробачення у букмекерів визначився явний лідер - це Дункан Лоренс з Нідерландів. Його перемогу оцінюють у 43%, а можна поставити з коефіцієнтом 1.72.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що за результатами суддівського голосування Дункан зайняв третю позицію, однак глядацьке голосування вивело його на перше місце.

Варто додати, що у гранд-фіналі Євробачення 2019 виступили представники 26 країн - десять переможців першого півфіналу, десять переможців другого півфіналу, п'ять представників - Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції (організаторів конкурсу), та представник країни переможця 2018 року - Ізраїлю.

У фіналі Євробачення фурор влаштувала поп-виконавиця Мадонна. Організатори підписали із нею контракт за кілька днів до конкурсу. Її гонорар складе 1 мільйон доларів за 2 пісні. Але тут теж не пройшло без ексцесів і її виступ був під загрозою зриву. Але сторони все-таки зуміли домовитися майже в останній момент.

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019.

Також портал Знай.uа писав, що переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.