Коло популярного талант-шоу "Голос. Діти" разгорівся скандал через перемогу дочки Алсу Микелли Абрамової. Фіналіст, який пролетів на фіналі конкурсу, тонко потролив російський "Перший канал" в рекламному ролику житлового комплексу казахської будівельної компанії. На зйомки запросили Ержан Максима і його маму Гульмиру Алібек. Вийшов непоганий сюжет, який добряче насмішив публіку.

За сюжетом Ержан приходить до ріелтора. Хлопчик побачив у дворі дівчинку і почав співати, зачарувавши всіх мешканців. Після цього він повернувся до мами і сказав:

"Я здається закохався. Яка ще дівчинка? Я про будинок кажу".

Після цього музикант запитує у ріелтора, чи можна купити квартиру на першому поверсі, на що отримує відповідь: "на першому все продано, є на другому".

"Ех, знову", – сказав Эржан з натяком на накрутку голосів у фіналі "Голос. Діти" на російському "Першому каналі".

Згодом мама зізналася в коментарі "Говорить Москва", що на самих зйомках не розгледіла подвійний сенс реклами. Вона дізналася про це, лише після перегляду ролика. В коментарях бурхливо відреагували на тонкий тролінг шоу, яке отримало великий резонанс в мережі.

"Я знаю одного президента, який теж трохи дочка Алсу", "Заліково потроллілі", "Казахи і в КВН завжди були дуже сильні", "Да ладно! Це взагалі прикол! Красень!!! На "першому" все куплено", "За хвилину сказано більше про цю всій чорнухи на "першому", "1 канал звичайно сильно підмочив свою репутацію", "Шкода, що дітям доводиться грати в дорослі ігри", – коментують ролик в мережі.

Нагадаємо, співачці Алсу нанесли ще один удар, відразу після скандалу з дочкою.

Як повідомляв Знай.ua, донька Алсу може втратити титул переможця "Голос. Діти": перевірка виявила шокуючі факти.

Також портал Знай.ua писав, що Лободі довелося з ганьбою закінчити кар'єру.