Відомий українськи комік, зірка студії "Квартал 95" Євгеній Кошовий разом з його чарівною дружиною Ксенією поділився секретом сімейного щастя. Про це передає Viva.
За словами Кошового, він закохався у жінку з першого погляду і любить досі. Ксенію не вразила популярність майбутнього чоловіка, тому що при першій зустрічі вона його не впізнала. Щоправда, пропозицію руки і серця від Кошового навряд чи можна назвати романтичною.

"Ми просто лежали на дивані і дивилися телевізор і тут він запитав, чи вийду я за нього заміж. А я відповіла згодою. Ніякої романтики, навіть обручки не було", - поділилася Ксенія.

Однак, подружжя зізнається, що часто свариться.

"У Жені є така риса характеру, що у будь-якому випадку скаже мені, що я не права все одно (посміхається). А потім ми попросимо один у одного пробачення і роз'їжджаємося на роботу. Увечері за келихом вина вже і не згадаємо, що вранці було", - розповіла Кошова.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Незважаючи на популярну тему для жартів у студії "Квартал 95", Кошовий стверджує, що у нього прекрасні стосунки з тещею.

"Ми з мамою Ксюші Маргаритою Володимирівною живемо душа в душу. У нас є спільні інтереси і навіть свої секрети. Я, наприклад, навіть ділюся новинами спочатку з тещею, а потім вже з дружиною", - заявив Євген.

Подружжя, яке живе разом ось вже 12 років, розповіло, які головні складові сімейного щастя.

"У першу чергу – це здоров'я всіх членів нашої сім'ї. А у відносинах сімейної пари дуже важливе взаєморозуміння. Якщо ви розумієте і взаємодоповнюєте одне одного – ви майже ідеальна сім'я. І я вважаю, що у певні моменти важливо виводити свою любов на рівень вище. Ось у нас уже, я так думаю, любов десь 80-го левела", - поділився Кошовий.

Нагадаємо, Квартал 95 знайшов заміну Зеленському.

Раніше Знай.ua повідомляв, дружина Кошового з Кварталу 95 показала ідеальне тіло в купальнику.

Також Знай.ua писав, дружина Кошового змусила мережу ридати від розчулення.