Потап і Настя Каменських дуже старанно приховують своє особисте життя, але допитливі шанувальники щосили намагаються дізнатися бодай якісь подробиці. Українські ЗМІ вже кілька тижнів щосили сурмлять про весілля знаменитостей, що насувається, а самі артисти ніяк не коментують чутки, а тільки підігрівають їх.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

В очікуванні весілля з'явилася історія знайомства і кохання пари, яку опублікував портал ТСН. Гламур.

Їх історія триває вже більше 13 років і за цей час переживала багато злетів і падінь. Парочка познайомилася у 2006 році і Потап тоді виступав сольно, як репер. Як говорив сам Олексій, Настю він тоді зустрів абсолютно випадково.

Потап
Потап

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"У мого товариша була співачка, власне, нею виявилася Настя. Він ніяк не міг її розкрутити, от і запропонував мені записати з нею пісню. Ми зустрілися, я глянув на Настю, і вона мені відразу не сподобалася. Я відмовився з нею що-небудь робити і продовжив пошуки", - згадував Потап.

Проте пізніше репер все ж наважився записати спільний трек з Настею "Без любові", і композиція тут же стала хітом. Після цього синглу Потапа почали запрошувати співати разом з Настею. Тоді і зародився дует "Потап і Настя".

Настя теж не раз зізнавалася, що їх відносини в групі були вкрай напружені.

Пара робила все, щоб максимально розкрутитись у вітчизняному шоу-бізнесі, але вони стверджують, що їм простіше було написати нові пісні, ніж домовитися одне з одним хоч про щось.

"Ми випускали пісні, які ставали хітами. А наші відносини ставали все гірше і гірше. Це такий парадокс. Перші три роки чим більше ми сварилися, тим популярнішими ставали".

Початок кар'єри дуету «Потап і Настя»
Початок кар'єри дуету «Потап і Настя»

У 2017 році дует офіційно заявив, що бере паузу у творчій кар'єрі. Настя Каменських почала свою сольну кар'єру, так як мріє про Греммі, а Потап виконує ті ж функції, що в часи дуету, але вже для продюсерського центру MOZGI Entertainment, який представляє групи "Время и Стекло", "MOZGI", Ingret, Michelle Andrade.

Потап зізнався, що вони взяли паузу тільки для того, щоб відпочити, перезавантажитися і повернутися з новими силами та ідеями.

Варто відзначити, що зараз Каменських дуже ретельно приховує особисте життя і говорить про нього тільки натяками в піснях або ж постах в соціальних мережах. Потап же був одружений на Ірині Горовій, з якою розлучився в 2014 році за взаємною згодою.

Вперше, чутки про роман Олексія і Каменських з'явилися в 2013 році, коли ЗМІ помітили парочку, схожу на них, на Кубі. Пізніше Настя заявила, що відпочивала на Кубі сама.

Пізніше шанувальники стали уважно стежити за парою і помічати фото знаменитостей в одних і тих же місцях. Чуткам прийшов кінець в 2018 році на приватній вечірці Катерини Осадчої, коли парочка обіймалася і ніжно воркувала.

В цьому місяці з'явилися чутки про весілля Потапа і Насті, яке відбудеться 23 травня. Артисти ретельно уникають запитань з цього приводу: Настя ухиляється, а Потап віджартовується.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor".