Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетне архівне фото, нарешті показавши свою велику і дружну сім'ю. Так, артистка позувала з мамою, татом, братом і сестрою, а також зізналася, що в той час була вагітна молодшою дочкою Євдокією.

"Архівне фото. Мама. Тато. Брат. Сестра. І я ( вагітна Євдокією ). Львів . Готель «Леополіс»", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери не змогли пройти повз: "Оля, які у вас красиві!!!😍😍", "Мама? Вау!😍👍", "Дуже гарна сім'я ✨Щастя Вам і Любові❤️", "Які ви гарні всі!! Навіть я б сказала чарівні", "Гарна родина👍 всі схожі. 🌹", "Мама шалено красива))🔥😍😍", "Мама чарівна, красуня🔥", "відразу на сестру подумала що це Злата. Поки не прочитала текст) Ну дуже схожі, хоча фото не сильно передає особистість😉👌. Дуже гарна сім'я🔥🔥🔥", "Мама-атас! Красуня ! Скільки їй років ?", "Гарна сім'я щастя і любові", "Ваша мама виглядає просто приголомшливо!".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.