У четвер, 23 травня, відбулося довгоочікуване весілля Насті Каменських і Потапа. Зазначимо, що парочці довгий час приписували роман. І зараз артисти офіційно підтвердили свої стосунки.

Потап і Настя вирішили публічно зізнатися один одному в почуттях і запросили на торжество безліч зірок українського шоу-бізнесу.

У соцмережі Instagram jetsetterua опублікували зворушливе відео, на якому новоспечене подружжя співає пісню з одного мікрофона і ніжно обіймає один одного.

"Апогей ніжності. Гірко! І многая літа", - йдеться у підписі під роликом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.uа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.