Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася своєю бездоганною фигурую, чим не на жарт схвилювала чоловічу половину своєї аудиторії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Виконавиця зачарувала шанувальників фото в чорному топі, який оголює красивий животик, і коротеньких чорних шортах, що демонструють всю красу спокусливих ніг виконавиці. Сама співачка загадково і тепло посміхається в камеру, відтягуючи вниз шорти.

Коментарі артистки моментально вибухнули захопленими коментарями:
"Боже це тільки три дні Зеленський президент . А тут вже в країні таке твориться", "Несіть чаю", " Нескромно ах*єнна", "І не соромно таке викладати??? Я ж просто помру скоро", "Настя зацінить"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Мені дуже гаряче", "Заразилася від поцілунку з Каменських", "Тін, тобі є 18?", "Це було зараз дуже дуже несподівано", "Аф*геть, весілля вдалось", "Мати, ти що твориш?", "Тепер я бачила все", "Я другий день сходжу з розуму від всього, що відбувається", "Яка ж у тебе ах*єнна фігура", "І тут я забула, як дихати"

Зазначимо, що 23 травня відбулося весілля Насті Каменських і Потапа, на якому Тіна Кароль знатно віджигала. Спочатку співачка заспівала для молодих пісню "Намалюю тобі...", потім почала танцювати босоніж, відкинувши босоніжки в бік, а родзинкою на торті стали її поцілунки з нареченою, які одночасно здивували і розбурхали мережу.

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.uа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.