Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила уривок з новенької рекламної компанії для колаборації H&M і Giambattista Valli, де знімалася разом з топ-моделями Кендалл Дженнер і К'ярою Ферраньї. Так, артистка пробіглася по розкішному особняку в зефірній і пишній фатиновій сукні ніжно-рожевого кольору, а також поділилася враженнями.

"💓 Це просто приголомшливо!! Я стала однією з кількох щасливців у світі, разом з @kendalljenner і @chiaraferragni , які представляють вам нову колаборацію @hm з моїм улюбленим дизайнером кутюрних суконь @giambattistavalliparis 💞 Ці лімітовані сукні - мрія! В них кожна дівчина відчує себе принцесою! ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Боже, яке плаття!!!!!!!з розуму зійти!👏😍😍😍🔥", "Ви прекрасні!", "Який казковий образ )))👍😃", "Аліса в країні чудес😘😃😀🌞🌞🌞🌞🌞💐💐❤", "Головне що колір сукні так чудово підходить Вірочці🌹", "Божественне плаття 😳🤩", "Красуня💓".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.