Популярний український телеведучий Сергій Притула, який закликав українців прийти і проголосувати на президентських виборах, жорстко звернувся до людей, які не шкодують часу на написання довгих постів в соціальних мережах, де звинувачують в своїх життєвих невдачах інших людей. Своє відео шоумен підписав так, щоб нікого не образити: "Мав час і натхнення. Вибачайте, якщо щось не так".

Мав час і натхнення. Вибачайте, якщо щось не так.

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 24 mei 2019

"Хотів запитати: звідки у вас стільки часу? Звідки час на те, щоб вихлюпувати в адресу один одного стільки ненависті? Для цієї писанини потрібно мати вільний час! То час, який можна було витратити на роботу", - сказав Притула.

Шоумен додав, що він бачив багато текстів, де люди звинувачують будь-яку владу - і діючу, і колишню. А такому типу людей погано живеться за будь-яких умов, бо вони просто не вміють жити.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, йому знайомі люди, які в різний час скаржилися на влада і на Віктора Ющенка, і на Віктора Януковича, і на Петра Порошенка, а тепер лають Володимира Зеленського.

"Одні і ті ж люди. Їм не догодиш. Їм ніяка влада не догодить, оскільки вони не вміють гідно жити", - зазначив шоумен.

І ще поцікавився, чи обов'язково шукаючи однодумців виливати гігабайти гівна на опонентів?!! Шукайте однодумців не відволікаючись на негатив. Буде більше часу і нерви збережете!

Звертаючись до вічно незадоволених, він запитав:

"Коли ви зрозумієте, що порядок вашому житті і достаток визначає не якийсь ефемерний дядько у чолі країни, а особисто", - резюмував ведучий.

Сергій Притула
Сергій Притула

Нагадаємо, раніше ми публікували топ-10 вітчизняних артистів, які схожі на героїв культового серіалу "Гра престолів". СолоХа дуже нагадує головну героїню саги.

Як повідомляв раніше “Знай.uа”, дружина Миколи Тищенка розповіла про приїзд Анни Сєдокової до Києва та "Бал квітів".

Також “Знай.uа” писав про те, що СолоХа поділилася порадами, як спокусити чоловіка.