Відома українська співачка СолоХа зробила креативний подарунок шанувальникам до Дня закоханих. Напевно, їй стало тісно на співацькій і театральній сценах, і тепер артистка дебютувала в онлайн вайнах. Вона записала відео про те, які бувають випадки на першому побаченні, якє дуже стане в нагоді 14 лютого.

При цьому спеціально для Знай.ua вона поділилася порадою, як спокусити хлопця на дебютній зустрічі.

«Потрібно бути собою. У мене ніколи з цим не було проблем. Але якщо дівчина закомплексована і знаходиться в стадії прийняття себе, звичайно, слід дотримуватися деяких правил. Потрібно підкреслювати свою жіночність в образі. Лінії одягу повинні бути м'якими, силует а-Ля пісочний годинник. Волосся доглянуте, бажано не збирати локони в хвіст або косу», - розповіла вона.

СолоХа знає, чим взяти чоловіка

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зі слів зірки, від дівчини, має дорого і витончено пахнути - не варто виливати на себе флакон духів.

«Зверніть увагу на манікюр, шкіру обличчя - все повинно бути бездоганним. Звичайно, якщо у вас напередодні вискочив прищ - не варто відмовлятися від побачення. Використовуйте тональні засоби, не соромтеся робити макіяж. Підкресліть губи алою, рожевою і для найзухваліших дівчат - червоною помадою, - грайливо посміхнулася СолоХа. - Намагайтеся на побаченні багато не говорити, дайте цю можливість чоловікові, вислухайте його. Не замовляйте багато їжі і алкоголю - обійдіться легким салатом і трав'яним чаєм або келихом білого сухого вина. Не забудьте подякувати чоловіку за приємний вечір і не засиджуйтеся довше 1,5-2 годин. Нехай чоловік відчуває якийсь недолік у вас і запросить на побачення в наступний раз».

Як ми писали раніше, Винник подарував Україні на День Святого Валентина нову Роксолану.

Також ми повідомляли, що чоловік відзначив День закоханих з прахом дружини.

І звичайно потрібно знати, як не зганьбитися на День святого Валентина 14 лютого.