Співачка Настя Каменських ніжно поцілувала свою колегу Тіна Кароль, яка прийшла до них на весілля з Потапом у сукні з глибоким декольте.

Відповідне відео з'явилось у мережі.

Відзначається, що спекотні кадри були опубліковані на сторінці Тіна Кароль в одній із соціальних мереж. При цьому на кадрах обідві співачки обнімаються і подають певні знаки алкогольного сп'яніння.

"Б*яяя, у мене сторіз буде з Тіною!" — сказала Каменських і доторкнулася губами до щоки Кароль. Та ж зніяковіло засміялася і сказала: "Сексі-сторіз!".

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Це все шампань", — зробили висновок у коментарях до відео.

Варто нагадати, що у четвер, 23 травня, відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. За церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах.

На святкування було запрошено безліч знаменитостей. Зокрема, у мережу потрапило відео зі святкової вечірки з нагоди урочистості, на якій гостей розважала улюблениця українців Вєрка Сердючка.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських виставила трепетний кадр з весілля з Потапом, яке нарешті відбулася 23 травня. Так, артистам вдавалося тривалий час приховувати свої стосунки, однак вони все ж вирішили розкрити всі карти. Пропонуємо до вашої уваги барвистий Insta-звіт про те, як же проходило розкішне свято.

Як повідомляв "Знай.ua", 23 травня відбулася чи не головна подія року українського шоубізу - весілля шоумена і продюсера Потапа з його підопічною співачкою Настею Каменських. Однак церемонія не обійшлася без інцидентів - стало відомо, що на свято прийшла колишня дружина нареченого.

Також "Знай.ua" писав, що 23 травня в заміському ресторані Fabius під Києвом відбулася довгоочікуване для всіх фанатів весілля продюсера Потапа і співачки Насті Каменських. Про подію повідомив сам Потап в день знаменної святкування, виклавши на своєму YouTube каналі відеокліп на пісню "Константа", головне героїнею якого виступила сама Каменських. У фіналі кліпу пара постала перед глядачами у весільних нарядах.