У четвер, 23 травня, відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. За церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах.

Каменських обрала розкішну весільну сукню кольору айворі фасону рибка з глибоким декольте від модного дому Novias. Сукня складалася з декількох шарів ніжного тюлю, а рукавами зшиті з сітки й декоровані мереживною вишивкою. На сторінці модного дому в соціальній мережі Instagram з'явилися відео з весілля, на яких прихильники співачки помітили її округлий животик.

"По-моєму, животик вже округлюється чи це мені так хочеться. У них і справді будуть гарні діти", - пишуть фани в коментарях.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Однак інші користувачі соціальної мережі все ж переконані, що Каменських продемонструвала чудову фігуру й зовсім не видно, що вона вагітна.

Додамо, що Потап обрав для цього важливого дня світлий костюм в тон сукні нареченої. Стоячи біля арки, молодята обмінялися обітницями та обручками і своїми почуттями замилували всю країну, а особливо своїх фанів, котрі давно підозрювали про романтичні стосунки пари.

Додамо, що в мережу потрапило відео зі святкової вечірки з нагоди урочистості, на якій гостей розважала улюблениця українців Вєрка Сердючка (Андрій Данилко), яка, всього кілька днів тому підкорювала Євробачення в Ізраїлі. Окрім цього, на святі було помічено багато знаменитих гостей. Зокрема, на весіллі були Тіна Кароль, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Надя Дорофєєва та Дантес, Оля Полякова та інші.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.