Сьогодні продюсер Потап та співачка Настя Каменських одружились. Вся країна стежила за подією. Про це стало відомо з соцмережі Володимира Дантеса, який виклав найважливішу частину церемонії у Stories.

Стало відомо, що церемонія одруження пари відбувалась у чарівному заміському ресторані італійської кухні Fabius, а саме на його літній терасі серед соснового лісу. Посеред майданчику була змонтована нестандартна весільна арка.

Спершу до вівтаря вийшов Олексій у світлому костюмі, а потім ведучий церемонії покликав Настю. Знаменитість з’явилась під бурхливі оплески запрошених гостей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Розкішна наречена підкорила гостей і прихильників у весільній сукні кольору айворі фасону рибка і з глибоким декольте.

Стоячи біля арки, молодята обмінялися обітницями та обручками і своїми почуттями замилували всю країну, а особливо своїх фанів, котрі давно підозрювали про романтичні стосунки пари.

"Я, Олексій, прошу тебе, Анастасіє, стати моєю дружиною, моєю неймовірною, надзвичайно чарівною та фантастичною дружиною. Я дуже сильно кохаю тебе. І я шаную тебе. Я дорожу тобою. Я буду поруч у добрі та погані часи", - промовив клятву Потап, ледь стримуючи сльози.

"Цією обручкою я виходжу заміж за тебе", - додала до слів нареченого Каменських тремтливим голосом.

Після обміну обітницями Потап зворушливо підняв фату та поцілував наречену. Цей приємний момент зіркові гості зафіксували на фото і відео і масово оприлюднили у своїх сторіз в Інстаграм.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.