Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, на якому позує в неймовірному образі нареченої.

Як відомо, 23 травня Настя Каменських вийшла заміж за свого колегу і друга Олексія Потапенка. Це весілля стало справжньою несподіванкою для шанувальників пари, адже артисти довго і ретельно приховували свої стосунки. На фото, яке Настя опублікувала в соцмережі, вона показала своє ідеальний ранок нареченої. А в підписі до нього розповіла, хто допомагав їй створити цей неймовірний весільний образ.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.