23 травня відбулася чи не головна подія року українського шоубізу - весілля шоумена і продюсера Потапа з його підопічною співачкою Настею Каменських.

Однак церемонія не обійшлася без інцидентів - стало відомо, що на свято прийшла колишня дружина нареченого, пише Рoliteka.

Як стало відомо, Ірина Горова теж відвідала захід, але не одна, а з новим бойфрендом.

На весілля до Потапа його екс-дружина одягла довгу білу сукню з відкритими плечима, яка демонструвала її татуювання у формі хреста на руці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Ірину Горову на святі супроводжував її новий бойфренд. Ним виявився бізнесмен Євген Артюхов.

Варто нагадати, що у четвер, 23 травня, узаконили свої відносини співачка Настя Каменських і музичний продюсер, шоумен Олексій Потапенко.

Пара і понад сто гостей шумно відгуляли в елітному київському ресторані Fabius. На святкуванні молодята зробили музичний подарунок усім запрошеним – виконали пару своїх хітів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських обрала розкішну весільну сукню кольору айворі фасону рибка з глибоким декольте від модного дому Novias. Сукня складалася з декількох шарів ніжного тюлю, а рукавами зшиті з сітки й декоровані мереживною вишивкою. На сторінці модного дому в соціальній мережі Instagram з'явилися відео з весілля, на яких прихильники співачки помітили її округлий животик.

"По-моєму, животик вже округлюється чи це мені так хочеться. У них і справді будуть гарні діти", - пишуть фани в коментарях.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.