Нещодавно відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевонімом NK, відгуляли власне весілля. Після цього пара відправилася у подорож на медовий місяць. Потап та Настя полетіли приватним літаком.

Відповідне фото на фоні повітряного судна опублікував сам Потап на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських вирішила не відставати від чоловіка й також поділилася відео, яке вже зроблене під час польоту. На ньому співачка ніжно цілує свого коханого. Незважаючи на тривалі стосунки, закохані поводяться надзвичайно ніжно й всіляко демонструють свої почуття.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Каменських також поділилася світлинами, які були зроблені під час польоту, на яких видно, що пара продовжує святкувати. У літаку, окрім новоспеченого подружжя, також летять ще дві особи. Такий висновок можна зробити з того, що Настя Каменських опублікувала відео з чотирма бокалами шампанського.

Зазначимо, що за церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах. Каменських обрала розкішну весільну сукню кольору айворі фасону рибка з глибоким декольте від модного дому Novias. Сукня складалася з декількох шарів ніжного тюлю, а рукавами зшиті з сітки й декоровані мереживною вишивкою. Потам же був у костюмі кольору шампань та білих кросівках.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.