Популярний телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, разом із багатьма українськими зірками у четвер, 23 травня, погуляв на весіллі Потапа і Насті Каменських.

Парочка довго приховувала відносини, однак, як і відчували фани, закохані вирішили одружитися, і приховати цей факт вже не вдалося.

Після весільніої церемонії виступали українські зірки і водночас гості, серед яких і Андрій Данилко, який з'явився на невеликій сцені в образі Вєрки Сердючки. Саме під пісні Данилка Володимир Остапчук добряче розважився, а його спекотні танці потрапили на відео, яке звичайно ж з'явилося в мережі. Втім, сам шоумен не проти пожартувати над собою - він сам опублікував це відео на своїй сторінці в Instagram.

На відео видно, що Остапчука роздягає в танці "мама Вєрки Сердючки". Вийшов такий собі стриптиз. А потім мама Сердючки забралась на спину шоумену і погоцалась на ньому на очах у гостей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У підписі до відео Вова написав:

"Коли Остапчук по-своєму зрозумів фразу на весіллі "а тепер танець з мамою".

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати гаряче відео стриптизу.

Привітати наречених із одруженням зібралися всі "вершки" українського шоу-бізнесу. На церемонії був присутній і Юрій Горбунов, ведучий весілля молодих, і його дружина Катя Осадча. Група "Время и Стекло", навіть Оля Полякова поспішили прибути на церемонію, незважаючи на свої вечірні концерти і зйомки в шоу.

23 травня Настя Каменських вийшла заміж за свого колегу і друга Олексія Потапенка. Це весілля стало справжньою несподіванкою для шанувальників пари, адже артисти довго і ретельно приховували свої стосунки і подією року.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.