23 травня в заміському ресторані Fabius під Києвом відбулося довгоочікуване для всіх фанатів весілля продюсера Потапа і співачки Насті Каменських. Потап і Настя, які більше 13 років разом виступали на сцені разом. І їхні погляди часто говорили самі за себе, не треба було слів. Чуттєві фанати давно все відчували.

Про подію повідомив сам Потап в день святкування знаменної, виклавши на своєму YouTube каналі відеокліп на пісню "Константа", головне героїнею якого виступила сама Каменських. У фіналі кліпу пара постала перед глядачами у весільних нарядах.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Заміський ресторан з нагоди зіркового весілля прикрасили десятками живих квітів, а на літній терасі облаштували великі екрани. Крім цього, біля лісу біля ресторану, встановили унікальну арку, де озвучиували свої обітниці Настя Каменських і Потап.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чутки про роман між артистами ходили вже давно. Прихильники відчували, що між ними щось більше, ніж просто співпраця. Втім, самі учасники екс-дуету "Потап і Настя" заявили про свої стосунки в день одруження. Через кілька днів репер Олексій Потапенко розповів, як довго він готувався до весілля зі своєю коханою.

"Непроста прикраса, Настя Каменських, як ми довго з тобою чекали цього дня", – неоднозначно написав український артист на своїй сторінці.

В ефірі вона зізналася, що пара "забила дату" весілля ще рік тому.

Фани у мережі подякували Поляковій за приголомшливий стрім, який вона зняла в притаманному їй гумористичному стилі.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.