Зірку відомих американських фільмів "Прислуга", "Интерстеллар" і "Марсіанин" Джесіку Честейн прямо на вулиці вкусив кінь. 42-річна актриса поділилася подробицями інциденту, опублікувавши відео в своєму Instagram.

На відео актриса запитує у власника, чи можна доторкнутися до коня.

"Ми не хочемо зробити щось, що б вас засмутило", - зазначила зірка.

І в цей момент тварина вкусила її за груди. Звичайно, після цього Честейн не захотіла гладити коня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, що Кеті Перрі шокувала всіх на афтепаті Балу інституту костюма, коли з'явилася там у вбранні бургера. Кеті за лаштунками Метрополітен-музею зняла бургер, вирішивши трохи перепочити. Але надіти його назад виявилося досить складно.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга. Джессіка Честейн виконає роль дорослої Беверлі Марш.

Також портал Знай.uа писав, що Netflix запускає у виробництво біографічний фільм про Мерилін Монро "Блондинка" за мотивами відомого роману Джойса Керола Оутса "Blonde".