Німецька рок-група Rammstein представила новий кліп на пісню "Ausländer" (Іноземець - ред), знятий в Африці.

Нову роботу показали шанувальникам на офіційному YouTube-каналі гурту. Ролик настільки сподобався аудиторії, що його за кілька годин переглянули понад півмільйона разів.

Кліп, який знімався в Африці, увійшов до безіменного альбому гурту. Йог випустили ще 17 травня цього року.

Дії в ролику розгортаються в племені аборигенів, до яких музиканти припливають на надувному човні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вокаліст Rammstein Тілль Ліндеманн в кліпі танцює, малює, полює, знайомиться з місцевим колоритом. Але ккуди ж без кохання. У пісня він зізнається у коханні російською мовою.

"Monamour, я люблю тебя", - звучать слова у пісні "Ausländer".

Цікаво, кому саме вирішив автор присвятити ці слова, не Світлані Лободі випадково? Як відомо, рік тому співачка народила доньку Тільду, саме Ліндеманну приписують батьківство та роман з опальною артисткою.

Лобода і Ліндеманн

Дивіться: Новий кліп Rammstein "Ausländer"

Нагадаємо, Світлана Лобода опублікувала в мережі дуже дивне відео, позуючи на чорно-білому кадрі з соскою в роті під пісню Rammstein.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також Знай.ua писав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.