Фінал "Гри Престолів" зачепив кожного шанувальника. Не дивлячись на те, що багато хто очікував такий результат, але все одно він був дуже болючим. Не тільки для фанів, але і для самих акторів. Не став виключенням і виконавець головної ролі Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу.

Джон Сноу
Джон Сноу

Після фіналу культового серіалу актор не зміг впоратися зі стрессои і був змушений звернутися в клініку, повідомляє видання Page Six. Актор настільки вражений, що пішов у запій з якого його "діставали" медики.

Кіт вже протягом місяця проходить лікування від алкоголізму і бореться з психологічним стресом в елітній американській клініці Privé-Swiss в Коннектикуті.

Джерело стверджує, що саме завершення серіалу, в якому він грав кілька років "сильно вдарило" по акторові і спровокувало погіршення його стану.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гра Престолів
Гра Престолів

Британський актор проходить психологічні тренування, практикує усвідомлену медитацію і когнітивно-поведінкову терапію для боротьби зі стресом і негативними емоціями в установі, лікування в якому обходиться понад 120 000 доларів в місяць.

Джерело стверджує, що його дружина, актриса Леслі Роуз, яка також грала в серіалі, дуже підтримує чоловіка.

Друзі не заперечують знаходження актора в клініці:
"Всі його близькі дійсно хотіли, щоб він трохи відпочив. Прямо зараз йому просто потрібен мир і спокій"

За останній місяць актор вже має деякі успіхи, адже йому дозволили залишати приміщення, а так само виходити на вулицю. Жителі Коннектикуту бачили, як Кіт йшов у фінтес-центр і місцевий книжковий магазин.

Варто відзначити, що партнерка Кіта по серіалу, Емілія Кларк, яка виконала роль Дейнеріс Таргаріен, теж тяжко сприйняла фінал. Дівчина зізналася, що їй було нелегко змиритися з закінченням культового серіалу. Вона багато плакала, а коли тільки прочитала сценарій, то багато годин ходила по околицях і думала.

Нагадаємо, Джордж Мартін остаточно заплутав фанатів "Гри престолів".

Як повідомлялося раніше, фінал серіалу "Гра престолів" викликав свирепствования фанів за кіноляпів.

Також, мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець в прозорому вбранні.