Примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова дуже скоробудет радіти поповнення в сімействі. Недолугий племінник Алли Борисівни - Владислав, з яким примадонна вже багато років не спілкується, заявив про швидке одруження.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Возлюбенной Влада стала така собі Гузель - бухгалтер з Казані, яка, приїхавши на заробітки в Москву, залишила вдома 14-річного сина.

Варто відзначити, що відносини Пугачова з сином її брата давно зіпсувалися. Хоча вона й допомагала йому завжди зі всіма проблемами і просила вилікуватися від алкоголізму, але хлопець не слухав. Близько 4 років тому Владиславу паралізувало ноги через вживання спиртних напоїв. Зоряна тітка допомогла йому, сплативши дороге лікування в Ізраїлі. Але коли хлопець "прочумався", то знову став пити і гуляти, чого примадонна вже не витримала. Зараз 33-річний племінник вирішив помиритися з родичкою, так як повернувся до Москви, разом зі своєю нареченою, яка старша за нього на рік.

Пугачова з дітьми
Пугачова з дітьми

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Владислав розповів, як познайомився з Гузель. Коли він жив у Рязанській області, то познакомиля з жінкою, але сім'ї не вийшло. В один день зібрав всі речі і рвонув додому. Настрій у нього було паршивим і він вирішив скачати партійку в більярд. Охоронці хотіли його вигнати, тому що він хитався і був схожий на піддату людину. Коли покликали начальство, то їм виявилася бухгалтер Гузель, яка всіх і заспокоїла.

Сама Гузель стверджує, що спочатку була байдужа до Владислава, але племінник примадонни попросив стати його дружиною вже через тиждень після знайомства. Сам хлопець каже, що Алла Борисівна пообіцяла йому допомогти з організацією весілля, а так само - з відкриттям невеликого бізнесу. Закохані планують жити в квартирі, яку йому подарувала Алла Пугачова. Зараз вона здається, але скоро винаймач з'їде.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

З приводу весілля Владислав зазначає, чо занадто шикувати не буде:
"Жодних гучних святкувань не буде. Дату весілля не будемо називати - не хочемо, щоб біля РАГСу нас зустрічали журналісти. Це тільки наше свято".

Нагадаємо, Галкін зачарував талантами маленьких Гаррі і Лізи.

Як повідомлялось раніше, Галкін захопив нескінченною любов'ю до молодої Пугачової.

Також, Пугачова і Буйнов побешкетували на очах у Галкіна.